Princestraat 5, Katwijk aan Zee    +31 (0)6 144 76 222

Links

Links

www.westpuntkatwijk.nl
A SEASIDE RENDEZ-VOUS
Nieuw Restaurant op het Katwijkse strand. Zeer gevarieerde menukaart. Ook de wijnkaart mag er zijn met een keur aan uitgelezen wijnen. 
Een sfeervol ingericht strandpaviljoen wat uitzicht biedt op een prachtig gedeelte van het Katwijkse strand.

www.soldaatvanoranje.nl
Deze musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de grootste verzetstrijders van uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Tijdens uw verblijf ik Katwijk mag u dit spectakel zeker niet missen!

www.keukenhof.nl
In dit prachtige park ligt de nadruk op 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen. Er zijn meer dan 20 bloemenshows waar 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten aan u presenteren in al hun variatie.

www.space-expo.nl
Leer alles over de ruimtevaart en bekende astronauten zoals Andre Kuipers. Je wordt meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. In deze tentoonstelling maak je op leuke wijze kennis met ruimtevaart in al haar facetten.

www.katwijksmuseum.nl
Dit museum ligt in het centrum van ons oude vissersdorp in een voormalige monumentale rederswoning. Het musuem combineert een bijzondere collectie schilderijen met een fraaie verzameling lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

www.manegejonker.nl
Paardrijden op strand? Gedurende het zomerseizoen worden er met regelmaat een strandritten met de paarden gemaakt. Deze ritten worden altijd begeleid door een ervaren begeleider. Reserveren voor buitenritten is uitsluitend telefonisch mogelijk, 071-4024743

www.profiledefietsspecialist.nl
U kunt bij Profile Paul 'de Fietsspecialist' terecht voor het huren van verschillende fietsen.

www.rederijvanhulst.nl
Deze vaartocht mag u niet missen. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op onze bijzondere omgeving. Het prachtige watergebied waar wij varen ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden.

www.schuitemaker-vis.nl
In dit visrestaurant kunt u genieten van de beste kwaliteit visproducten in een gezellige, ongedwongen sfeer en maritieme setting. Voor de echte visbeleving !

www.bakkervanmaanen.nl
De grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland. Een bakker met passie.

www.alexanderhoevekaas.nl
Voor uw kaasvariaties en andere traktaties! Darnaast hebben zij heerlijke wijnen, vers gebrande noten, chocolade en ander lekkers in het assortiment.

www.blauwenbock.nl
Het gezelligste cafe van Katwijk en omstreken waar jong en oud graag samenkomt voor een borrel, een lekkere lunch en in de avond een overheerlijk diner.

©2024 pakhuis5.nl

ProclaimerPrivacyverklaringCookieverklaring

Webdevelopment: 2nd Chapter